Vacatures - Nieuwe aanpak van voorkomen van tweede hartinfarct: een multicenter onderzoek - Amsterdam UMC (2024)

Vacatures - Nieuwe aanpak van voorkomen van tweede hartinfarct: een multicenter onderzoek - Amsterdam UMC (1)

Werken bij Amsterdam UMC

Wij zoeken een onderzoeker voor een landelijke studie met een geavanceerd studiedesign. Deze studie richt zich op het meten van effectiviteit van een maximale farmacologische behandelstrategie tijdens opname, als alternatief voor de huidige benadering van poliklinisch geleidelijk verder opbouwen.

Nieuwe aanpak van voorkomen van tweede hartinfarct: een multicenter onderzoek

Vragen?

Solliciteer direct

  • Aantal uur: 32 36 uur per week
  • Werklocatie: Locatie AMC
  • Contractvorm: bepaalde tijd
  • Salaris: € 3.493 - € 5.504
  • Reageer tot en met: 3 juli 2024

Solliciteer direct Reageer binnen 9 dag(en)

Wat ga je onderzoeken?

In deze rol krijg je de kans om bij te dragen aan een baanbrekend onderzoek dat bijna alle cardiologische centra in Nederland zal betrekken. Het doel is om een innovatieve behandelstrategie op grote schaal te onderzoeken en implementeren, waarbij de bestaande ESC- preventie richtlijnen optimaal geïndividualiseerd worden volgens een ‘first-time-right-strategie’. Dit vroeg starten met de preventieve behandeling, tijdens opname in het ziekenhuis, heeft nog een groot voordeel. Het is een moment waarop patiënten vaak sterk gemotiveerd zijn om in actie te komen en advies op te volgen, omdat zij op heftige wijzen (en misschien wel voor het eerst) geconfronteerd worden met de risico’s voor hun gezondheid.Het invoeren van de nieuwe strategie voor de interventiegroep wordt ondersteund door gebruik van een digitale 'behandel-menukaart’.

Wat ga je doen?

Als arts-onderzoeker (promovendus) ben jij verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van de voorbereiding en uitvoering van het onderzoek, in samenwerking met het onderzoeksteam. Jouw kerntaken zijn: mede-ontwikkelen van digitaal medicatie beslishulpmateriaal, realiseren van koppelingen tussen bestaande landelijke databases, bezoeken van participerende centra en het schrijven van wetenschappelijke publicaties op het gebied van het verbeteren van secundaire preventie van hart- en vaatziekten.

Wat neem je mee?

Wij zoeken een nieuwsgierige, assertieve en analytische arts-onderzoeker (promovendus) met aantoonbare belangstelling voor cardiologie en preventie.Ook studenten geneeskunde die aan het afstuderen zijn en interesse hebben in een promotietraject worden aangemoedigd om te solliciteren. Daarnaast:

  • Heb je goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands als Engels;
  • Ben je iemand die zowel zelfstandig als in teamverband goed kan functioneren;
  • Heb je aantoonbare ervaring in de cardiologie of klinisch wetenschappelijk onderzoek en ICT-affiniteit strekken tot aanbeveling.

Wat bieden we jou?

  • Een vliegende start van jouw carrière in het onderzoekswerk.
  • Alle ruimte voor jouw drive om de zorg van morgen vorm te geven.
  • Werken aan grootschalig én eigen onderzoek, met gemotiveerde collega’s uit alle hoeken van de wereld.
  • Een eerste contract voor 12maanden (verlenging mogelijk, mits hier financiële middelen voor zijn).
  • Inschaling in salarisschaal 10: € 3.493tot € 5.504 brutobij een fulltime dienstverband (afhankelijk van opleiding en ervaring).
  • Naast een goed basissalaris krijg je onder andere 8,3% eindejaarsuitkering en 8% vakantietoeslag. Bereken hier jouw netto salaris.
  • Pensioenopbouw bij BeFrank, een modern, begrijpelijk en eerlijk geprijsd pensioen.
  • Uitstekende bereikbaarheid met het OV en vergoeding van een groot deel van je reiskosten. Daarnaast hebben we voldoende parkeerplaatsen op locatie AMC én een goede fietsregeling.

Bekijk alle arbeidsvoorwaarden bij AMR

Waar ga je werken?

De onderzoeksgroep die zich bezig houdt met Preventie en Sportcardiologie is een onderdeel van de afdeling Cardiologie van het Hartcentrum Amsterdam UMC. Het team waarin je werkt is jong en zeer dynamisch, met ruimte en oog voor individuele ontwikkelingen en initiatieven. De groep heeft >15 jaar ervaring met grootschalige onderzoeken in preventiecardiologie en heeft een uitgebreid netwerk in zowel Nederland als in Europa en de US. Er is voor de individuele onderzoeker ruimte om internationale ervaring op te doen. We vinden naast medisch-inhoudelijke verdieping, persoonlijke ontwikkeling belangrijk, ook buiten de traditionele kaders van onderzoek doen. Diversiteit, ruimte voor eigen inbreng, autonomie en energie gevend werk zijn steekwoorden die onze groep kenmerken.

De cultuur is open en de samenwerking over het algemeen laagdrempelig. Bovendien streven we naar gelijke kansen voor iedereen. Dat betekent dat er ruimte is voor een ieders cultuur, afkomst, ideeën en creativiteit. Bekijk onze aanpak omtrent diversiteit en inclusie.

Wat kun je verwachten?

Een baan in onze prachtige hoofdstad

Werken bij dé favoriete werkgever in de zorg (intermediair 2021)

Alle collega's hebben hetzelfde doel: bijdragen aan de zorg voor morgen

Er is ruimte voor ontplooiing, verdieping en verbreding van je kennis

Een actieve personeelsvereniging die leuke activiteiten organiseert en korting op producten en diensten voor jou regelt

Amsterdam UMC innoveert continu, dat vraagt om een flexibele instelling van iedereen

Twee grote locaties, goed voor je stappenteller!

Je hebt meer dan 19000 collega’s die je niet allemaal persoonlijk zult leren kennen

Het verhaal van Amsterdam UMC Bekijk de video’s en leer meer over onze organisatie

Vacatures - Nieuwe aanpak van voorkomen van tweede hartinfarct: een multicenter onderzoek - Amsterdam UMC (4)

Amsterdam UMC

Vacatures - Nieuwe aanpak van voorkomen van tweede hartinfarct: een multicenter onderzoek - Amsterdam UMC (5)

Tulp

Vacatures - Nieuwe aanpak van voorkomen van tweede hartinfarct: een multicenter onderzoek - Amsterdam UMC (6)

Verpleegkundige visie

Laten we kennis maken

Gedurende de publicatietermijn worden sollicitaties doorlopend in behandeling genomen. Bij invulling van de vacature wordt deze voortijdig gesloten.

De eerste ronde sollicitatiegesprekken staat gepland op maandag 8 juli. Wij vragen je hier alvast rekening mee te houden.

Heb je nog vragen? Voor inhoudelijke informatie kun je terecht bij Marjolein Snaterse, senior onderzoeker, via 06-44742325 of m.snaterse@amsterdamumc.nl.

Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Chey Edwards, Recruitment Adviseur, via c.i.edwards@amsterdamumc.nl.

Eenreferentiecheck en screening kunnen onderdeel zijn van de procedure. Kom je bij ons in dienst, dan vragen we voor een aantal functiegroepen standaard een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). Leeshierwat dit inhoudt en of het voor jouw functie van toepassing is.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Arts-onderzoeker Genderzorg en DSD Arts onderzoeker • bepaalde tijd • 36 uur Wij bieden de ideale combinatie van wetenschappelijk onderzoek en poliklinische patiëntenzorg
Arts In Opleiding Tot Huisarts en Onderzoeker Arts onderzoeker • opleiding • 32 - 36 uur Een uitdaging voor ambitieuze jonge artsen die hun opleiding tot huisarts willen combineren met een promotieonderzoek (aiotho-traject).

Bekijk alle vacatures

Vacatures - Nieuwe aanpak van voorkomen van tweede hartinfarct: een multicenter onderzoek - Amsterdam UMC (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Chrissy Homenick

Last Updated:

Views: 6258

Rating: 4.3 / 5 (74 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Chrissy Homenick

Birthday: 2001-10-22

Address: 611 Kuhn Oval, Feltonbury, NY 02783-3818

Phone: +96619177651654

Job: Mining Representative

Hobby: amateur radio, Sculling, Knife making, Gardening, Watching movies, Gunsmithing, Video gaming

Introduction: My name is Chrissy Homenick, I am a tender, funny, determined, tender, glorious, fancy, enthusiastic person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.